Home3X Cocktails Ibiza

3X Cocktails Ibiza

by HolaKim
Cocktails Ibiza | HolaKim

Hola cocktails op Ibiza

Helaas is de zomer vanaf vandaag voorbij in Nederland. En dat terwijl we de afgelopen dagen nog hebben mogen genieten van zomerse temperaturen. En bij deze zomerse temperaturen horen natuurlijk cocktails. Een goed moment om mijn favoriete cocktail hotspots op Ibiza te delen.

Cocktails Ibiza | HolaKim

1. Blue Marlin

Blue Marlin, gelegen aan het strand van Cala Jondal, is een populaire beachclub op Ibiza. Overdag lekker relaxen op 1 van de ligbedden van de beachclub, om vervolgens tot diep in de nacht te feesten. Blue Marlin is zeker een aanrader voor goede cocktails en leuke feesten in de zomer.

Mijn favoriete cocktail bij Blue Marlin: Glacial Strawberry

Passeig Joan Carles I, 1, 07800 Ibiza
Blue Marlin | Hola Kim

2. Amante

Tussen Roca Llisa en Cala Llonga ligt, in de idyllische baai van Sol d’en Serra, restaurant Amante.  Het restaurant ligt op een rots met een prachtig uitzicht en is de perfecte locatie om van een heerlijke cocktail te genieten.

Mijn favoriete cocktail bij Amante: Nina Champagne

Calle Afueras, s/n, 07849 Santa Eularia Des Riu

Amante Ibiza | Hola Kim

3. Cotton Beach Club

In het zuid-westen van Ibiza ligt de fantastische beachclub Cotton Beach Club. Tip: De beachclub geeft prachtig uitzicht over de baai van Cala Tarida en is een gewilde plek om te genieten van de zonsondergang. Reserveer dus op tijd een plekje om te genieten van de magische zonsondergang met een cocktail in je hand.

Mijn favoriete cocktail bij Cotton Beach Club: Porn Star Martini

Carrer Posta de Sol 21, 07829 Cala Tarida

Cocktails Ibiza | HolaKim

© Cotton Beach Club Ibiza

 

 

Vergeet niet een ♥ achter te laten en mij te volgen op Instagram

You may also like

Leave a Comment

Translate »