HomeHalf Christmas

Half Christmas

by HolaKim

Merry Half Christmas

Een kerstpost in juni? Is dat niet gek? Nee, totaal niet, want morgen is het namelijk Half Christmas. 

Jaarlijks vieren wij Half Christmas, omdat het uiteraard gevierd mag worden dat het al bijna weer Kerst is 😉

Hoe vieren wij Half Christmas?

Normaal gesproken nodigen wij vrienden uit voor een leuk pre-kerstdiner, met uiteraard als dresscode kerst. Ook de tafel en het menu zijn helemaal in kerstthema . Dit jaar was het alleen prachtig weer dat wij hebben besloten er een kleine poolparty van te maken om alvast in kerstsferen te komen. Na een vrolijk kerstontbijt was het heerlijk om in het zwembad te dobberen met op de achtergrond kerstmuziek (niks mis mee om All I want for Christmas mee te zingen in juni haha). Ook de kerstboom en het rendier mochten natuurlijk niet ontbreken op de zwembadrand. Toch wel vermoeiend om halverwege het jaar Kerst te vieren dus om na de poolparty een beetje bij te komen moesten we wel afsluiten met foute kerstfilms (lees; Home alone & Bad Santa). Wat een heerlijke manier om Half Christmas te vieren.

Kerstkaart Kaartje2go

Om de uitnodiging van de poolparty naar vrienden te sturen, en zoals we traditioneel natuurlijk ook met kerst doen, kon een kerstkaart niet ontbreken bij Half Christmas. Bij Kaartje2go kun je gelukkig ook in juni terecht om een leuke kerstkaart te ontwerpen om Half Christmas alvast te vieren. Je kunt kiezen uit veel verschillende kerstkaarten en uiteraard mocht op mijn Half Christmas kaart de foto niet ontbreken. Na het toevoegen van de foto kun je ook nog leuke tekst en stickers toevoegen. Ook bij het ontbreken van inspiratie voor de tekst, kun je die gemakkelijk toevoegen via Kaartje2go. 

Een aanrader om zo halverwege het jaar alvast Kerst te vieren en heerlijk met de zon erbij. Vier jij nog Half Christmas?

 

 

You may also like

Leave a Comment

Translate »