HomeHotspot Den Haag: Coffeelicious

Hotspot Den Haag: Coffeelicious

by HolaKim

Hola Coffeelicious

Op 1 november opende Coffeelicious, met vestigingen in Dordrecht, Rotterdam en Breda, in Den Haag. Om de opening te vieren mocht ik komen lunchen bij deze nieuwe hotspot.

Coffeelicious is een familiebedrijf dat in 2012 is opgestart door Fiona Stoger, haar moeder Joan en haar man Marc. Bij Coffeelicious kun je terecht voor (gezond) ontbijt, lunches, heerlijke zelfgemaakte taarten en natuurlijk koffie.

Na het zien van de menukaart, besloten wij te gaan voor de Morning Glory: Scone met jam en clotted cream, toast met roerei, tomaat en bieslook, pancake met vers fruit, poedersuiker en maple syrup met bacon en een cappuccino. Daarnaast kozen wij een voor een vers sapje: de energizer (wortel, appel en een vleugje versie gember) en red dragon (biet, appel, wortel, ananas en een vleugje gember).

Bij Coffeelicious draait alles om kwaliteit en dat kun je duidelijk proeven. Je proeft de verse producten en vooral het zelfgebakken Irish Soda Bread is heerlijk.

Het enige minpunt is dat het iets buiten de looproute van het centrum valt, maar als je in de buurt van Den Haag bent zal ik hier zeker een ommetje voor maken!

Ik kom hier zeker terug!

 

Ligging

Lange Voorhout 58B
2514 EG Den Haag

Dichtstbijzijnde hotel: Hotel des Indes

 

Vergeet niet een ♥ achter te laten en mij te volgen op Youtube Instagram

You may also like

Leave a Comment

Translate »