HomeVoor de tweede keer naar Insotel Fenicia Prestige

Voor de tweede keer naar Insotel Fenicia Prestige

by HolaKim
Insotel Fenicia Prestige | HolaKim

Hola Insotel Fenicia Prestige Suites & Spa

Na ons verblijf in het Insotel Tarida Beach Sensatori Resort reden we door naar de andere kant van het eiland, namelijk richting mijn favoriete gemeente van het eiland: Santa Eulalia. De vorige keer dat wij op Ibiza waren verbleven wij ook in  Insotel Fenicia Prestige Suites & Spa. Tijdens ons vorige verblijf waren wij erg tevreden over dit hotel, waardoor wij besloten onze laatste 3 nachten op Ibiza hier nogmaals te verblijven.

 

Algemene Indruk Insotel Fenicia Prestige Suites & Spa

Zoals ik in mijn vorige bericht over het Insotel Fenicia Prestige Suites & Spa al heb beschreven beschikt het hotel over verschillende faciliteiten. Helaas waren niet alle restaurants destijds open. Wij hoopten ditmaal op wat meer geluk, maar helaas. Ook deze keer was alleen het buffetrestaurant geopend, waardoor we weer niet de andere restaurants hebben kunnen testen.

 

Kamers Insotel Fenicia Prestige Suites & Spa

We verbleven, net zoals de vorige keer, in Prestige Junior Suite. De kamer was 80m2, verdeeld over twee verdiepingen. Op het grote dakterras hadden wij een jacuzzi. Nadat we onze koffers hadden uitgepakt, wilden we snel gebruik maken van de jacuzzi. Echter bleek deze koud te zijn. Na een telefoontje naar de receptie kwam al snel iemand om de jacuzzi te “maken”. De behulpzame jongen kwam namelijk met een emmer met heet water om de jacuzzi op temperatuur te brengen. Mocht hij weer te koud worden,  konden we de receptie bellen en dan kwam hij hem weer bijvullen. De jacuzzi bleek namelijk niet kapot te zijn, maar had helemaal geen temperatuurinstelling (waarom hebben we dit de vorige keer niet gemerkt?!).

Locatie

Carrer dels Narcisos
07840 Ibiza

Afstand luchthaven:
 22 km (Voordelige vliegtickets Ibiza)
Centrum Ibiza Stad: 14 km (Autoverhuur Ibiza)

Insotel Fenicia Prestige | HolaKim

Vergeet niet een ♥ achter te laten en mij te volgen op Instagram

You may also like

1 comment

RIU Bonanza Playa Review | Zuid-West Mallorca, Spanje | HolaKim 7 oktober 2016 - 08:20

[…] vakantie op Ibiza, vlogen we meteen door naar Mallorca.  Hier verbleven wij de eerste paar dagen in het 4-sterren […]

Reply

Leave a Comment

Translate »